Wie ben ik?

Mijn naam is Ilse en ik ben geboren in 1996 in Raalte. Daar woon ik nu nog steeds, maar wel op mezelf. Ik vind het heerlijk dat ik mijn eigen plekje heb en hier geniet ik ook enorm van. 

Ik ben in juli 2020 afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Daar heb ik de opleiding Docent Muziek gevolgd. Sinds augustus 2021 ben ik aan het werk bij Kinderopvang Koos, op de buitenschoolse opvang. Hier heb ik het erg naar mijn zin. Vanaf de zomer begin ik met een nieuwe post-hbo opleiding: Muziek op Schoot. Ik heb altijd al een grote voorliefde voor de doelgroep van 0-4 gehad, maar nadat ik een aantal keer een muzieklesje met deze doelgroep heb gedaan, was ik helemaal verkocht. Ik heb heel veel zin om te starten met deze opleiding en ben benieuwd waar het me gaat brengen!

Ik vind veel dingen leuk om te doen. Zo houd ik van muziek maken, met name zingen, maar daarnaast vind ik het ook heerlijk om lekker op de bank een filmpje of serie te kijken, een boek te lezen, creatief bezig te zijn of om gezellig bij te kletsen met familie/vrienden. Ook vind ik het leuk om stukjes te schrijven.

Waarom deze website?
Sinds juni 2018 weet ik dat ik de auto-immuunziekte Lupus heb. Omdat dit niet zo’n bekende ziekte is en er in Nederland niet veel mensen zijn met deze ziekte, wil ik iets doen om meer bekendheid te geven aan Lupus, zodat mensen misschien ook meer begrip krijgen. Via deze site hoop ik dat te bereiken.  

Advertentie